Історія
Броварня в Умані була заснована в 1878 році та належала товариству місцевих купців. Відомо, що на початку 20-го століття Уманський пивзавод виробляв пиво традиційних чеських та баварських сортів.
Зі встановленням радянської влади броварню було націоналізовано, протягом 1926-27 років збудовано цех з розливу безалкогольних напоїв і підприємство отримало назву Уманський пиво-водний завод (пізніше — Уманський пиво-безалкогольний завод).
Під час Німецько-радянської війни виробничі потужності заводу були повністю зруйновані, однак виробництво пива було частково відновлене вже в серпні 1944 року, через 4 місяці після звільнення Умані від військНацистської Німеччини. Повоєнна відбудова броварні проходила досить повільно, до 1951 року підприємство вийшло лише на дві третини довоєнних обсягів виробництва (200 тис. дал). Протягом 1950-80-х років відбувалося поступове технічне переобладнання та автоматизація виробництва, виробничі потужності були доведені до 1 млн дал. пива на рік. Броварня входила до складу Черкаського пивоб'єднання.
Німецьке пиво родом з... Умані
Уманський пивзавод заснований в 1878 році. У 1910 році підприємство виробляло пиво баварських і чеських сортів. В період Великої Вітчизняної війни були зруйновані всі цехи й виробничо-підсобні приміщення заводу, повністю знищене обладнання. Після звільнення Умані від німецько-фашистських загарбників у березні 1944 р., почалося нове відродження підприємства. З 1950 р. завод почав поступово збільшувати потужності виробництва пива.
Уманський пивзавод заснований в 1878 році. У 1910 році підприємство виробляло пиво баварських і чеських сортів. В період Великої Вітчизняної війни були зруйновані всі цехи й виробничо-підсобні приміщення заводу, повністю знищене обладнання. Після звільнення Умані від німецько-фашистських загарбників у березні 1944 р., почалося нове відродження підприємства. З 1950 р. завод почав поступово збільшувати потужності виробництва пива.
В ході процесу роздержавлення власності в 1990-х роках Уманський пивзавод було приватизовано зі створенням відкритого акціонерного товариства «Уманьпиво». У лютому 2009 року на броварні було введене в дію нове обладнання німецького виробництва і підприємство розпочало випуск пива «Waissburg».
Сьогодні підприємство випускає пиво марок «Дніпровське золотисте», «Жигулівське», «Пшеничне», «Янтарне» в пляшках 0,5 і 1 л, а також у кегах. З лютого 2009 року завод опанував виробництво пива «Waissburg» за німецькими рецептами.
Підприємство впроваджує німецьке обладнання та німецькі технології на підприємстві при виробництві пива. Пиво стає чистішим, без сторонніх запахів і ароматів. Процес бродіння та доброджування пива відбувається в чистих і стерильних циліндро-конічних танкахвиробництва Німеччини.
Впроваджений автоматичний контроль усіх технологічних процесів, а також автоматична мийка всіх ємностей і трубопроводів. У процесі розливання живого пива в пляшки і кеги, виробники ретельно захищають його від попадання повітря і бруду, оскільки живе пиво швидко псується та піддається впливу різних мікроорганізмів.
Завдяки німецькому обладнанню, німецькими технологіями і рецептурами, пиво, яке варить підприємство «Уманьпиво» - натуральне, без барвників, консервантів і стабілізаторів. Дипломований пивовар з Німеччини півроку налагоджував технологію, рецептури - навчав персонал. Кожні 3-4 місяці він приїжджає на перевірку та аудит ведення технологічного процесу.
Запорука успіху компанії «Уманьпиво» - індивідуальний підхід і доброзичливе ставлення до кожного клієнта. Працівники компанії намагаються розраховувати побажання і потреби кожного покупця. Гордість підприємства «Уманьпиво» - це великий асортимент та висока якість продукції. Кожний сорт пива - унікальний і має свою історію.
Сьогодні підприємство випускає пиво марок «Дніпровське золотисте», «Жигулівське», «Пшеничне», «Янтарне» в пляшках 0,5 і 1 л, а також у кегах. З лютого 2009 року завод опанував виробництво пива «Waissburg» за німецькими рецептами.
Підприємство впроваджує німецьке обладнання та німецькі технології на підприємстві при виробництві пива. Пиво стає чистішим, без сторонніх запахів і ароматів. Процес бродіння та доброджування пива відбувається в чистих і стерильних циліндро-конічних танкахвиробництва Німеччини.
Впроваджений автоматичний контроль усіх технологічних процесів, а також автоматична мийка всіх ємностей і трубопроводів. У процесі розливання живого пива в пляшки і кеги, виробники ретельно захищають його від попадання повітря і бруду, оскільки живе пиво швидко псується та піддається впливу різних мікроорганізмів.
Завдяки німецькому обладнанню, німецькими технологіями і рецептурами, пиво, яке варить підприємство «Уманьпиво» - натуральне, без барвників, консервантів і стабілізаторів. Дипломований пивовар з Німеччини півроку налагоджував технологію, рецептури - навчав персонал. Кожні 3-4 місяці він приїжджає на перевірку та аудит ведення технологічного процесу.
Запорука успіху компанії «Уманьпиво» - індивідуальний підхід і доброзичливе ставлення до кожного клієнта. Працівники компанії намагаються розраховувати побажання і потреби кожного покупця. Гордість підприємства «Уманьпиво» - це великий асортимент та висока якість продукції. Кожний сорт пива - унікальний і має свою історію.
Асортимент продукції:
• «Жигулівське» — Густина 11 %. Алк.об. 4,2 %. Тара: пляшки 0,5л та 1л.
• «Дніпровське Золотисте» — Густина 11 %. Алк.об. 4,4 %. Тара: пляшки 0,5л та 1л.
• «Янтарне Уманське» — Густина 11 %. Алк.об. 4,0 %. Тара: пляшки 0,5л та 1л.
• «Пшеничне» — Густина 11 %. Алк.об. 4,4 %. Тара: пляшки 0,5л та 1л.
• «Waissburg» — Густина 11 %. Алк.об. 4,7 %. Тара: пляшки 0,5л та 1л.
• «Дніпровське Золотисте» — Густина 11 %. Алк.об. 4,4 %. Тара: пляшки 0,5л та 1л.
• «Янтарне Уманське» — Густина 11 %. Алк.об. 4,0 %. Тара: пляшки 0,5л та 1л.
• «Пшеничне» — Густина 11 %. Алк.об. 4,4 %. Тара: пляшки 0,5л та 1л.
• «Waissburg» — Густина 11 %. Алк.об. 4,7 %. Тара: пляшки 0,5л та 1л.
Немає коментарів:
Дописати коментар